проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000 gubi mi мошност колата ,при каране,започва да тресе и в един момент трагва и пак така и на бензин го прави и на гас.двигатела е правен преди една година цялата глава всичко сменено в нея с ново. смених сащосигменти лагери на на буталата .всичко . Сега сам сменил дебитомер преди три месеца от италианеца .стапково моторче 5бр.като подам гас и глахне и губи мошност и започва да пука и не варви спира колата ,знам че сам за диагностик ,но сам чак другата седмица в Картроник Бош.какво да правя хора сещате ли се кадее проблема или в НАДИН и готово
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000
Collapse
X
-
Re: проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000
Първоначално публикувано от shami79проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000 gubi mi мошност колата ,при каране,започва да тресе и в един момент трагва и пак така и на бензин го прави и на гас.двигатела е правен преди една година цялата глава всичко сменено в нея с ново. смених сащосигменти лагери на на буталата .всичко . Сега сам сменил дебитомер преди три месеца от италианеца .стапково моторче 5бр.като подам гас и глахне и губи мошност и започва да пука и не варви спира колата ,знам че сам за диагностик ,но сам чак другата седмица в Картроник Бош.какво да правя хора сещате ли се кадее проблема или в НАДИН и готово
Comment
-
Същото ми се беше случило преди години - при мене бяха нацепени съединенията между смукателния колектор и главата .
Провери и тях .
Също провери и почисти контактите на двата датчика от дясно на главата .
А коя година е колата - с кой Т.С мотор ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
И при мен проблем бяха тоците и от там некоректна работа на свещите и така. Провери това, както казаха и колегите.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment